[:en]

Еуролек

Веледрогерија

+389 2 2655-855

АДРЕСА:

ул. Качанички пат бр. 174, Визбегово 1010,                Скопје Македонија

DO YOU WANT TO MAKE AN APPOINTMENT

Aliquam erat volutpat. Nullam imperdiet sapien felis, non lobortis odio mattis in. Quisque dapibus aliquet dictum.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок од 7 до 18ч

ЗА НАС

PROFESSIONAL CARE

Еуролек Веледрогерија е приватна компанија основана во мај 1996 година со 5 вработени и на изнајмен простор. Денес, Еуролек е една од најреномираните и брзорастечки веледрогерии во државата која работи на сопствен објект од преку 1000 метри 2 на влезот на индсутриската зона Визбегово и вработува 55 лица.

Како веледрогерија, Еуролек прима и складира лекови, помошни лековити средства, медицински помагала, санитетски материјали, козметика и останати медициннски материјали од сите познати домашни и странски фармацевтски компании, и подоцна ги дистрибуира до над 500 аптеки, здравствени установи, болници и останати медицински центри во секое ќоше од државата.

Еуролек е исто така и национален застапник за повеќе странски фармацевтски компании како: Jadran galenski laboratorij Rijeka, Oktal Pharma Zagreb, MediPlants, Sanofi меѓу останатите.

Како показател за успешното менаџирање на компанијата, од 2003 па се до денес, Еуролек секоја година е присутен на листата на 200 најголеми и најуспешни фирми во Македонија. Низ нашeто повеќедецениско постоење создадовме и одржуваме имиџ на компанија за која задоволниот клиент е единственото и најважно мерило за успех и како верен партнер на нашите д потрошувачи со задоволство го промовираме нашето мото “Испорачуваме Доверба.”  

Jenna Berg

PROFESSIONAL DENTIST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus orci ex, pulvinar nec finibus ut, cursus eget libero. In dictum sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus orci ex, pulvinar nec finibus ut, cursus eget libero. In dictum sem non sapien condimentum aliquet. Nulla facilisi. Mauris efficitur dolor dolor, id porta nulla interdum vitae.

53
Certified
Doctors
48
Medical
Services
12
Different
Affiliates
96
Offered
Programs

Нашата приказна

Компанијата е основана

1996

Компанијата е основана

1996

Еуролек се сели во поглем простор во Автокоманда, бројот на вработени расте до 10

1997

Еуролек се сели во поглем простор во Автокоманда, бројот на вработени расте до 10

1997

Поставен камен темелникот на нашиот современ објект во Визбегово

1999

Поставен камен темелникот на нашиот современ објект во Визбегово

1999

Пуштен во употреба објектот во Визбегово

2002

Пуштен во употреба објектот во Визбегово

2002

За прв пат се Еуролек појавува на листата на 200 Најголеми компании во државата

2003

За прв пат се Еуролек појавува на листата на 200 Најголеми компании во државата

2003

Еуролек надминува 20 милиони евра годишен промет

2013

Еуролек надминува 20 милиони евра годишен промет

2013

Роден е Бак, германски овчар, нашиот чувар и омилен постојан жител на објектот

2014

Роден е Бак, германски овчар, нашиот чувар и омилен постојан жител на објектот

2014

Еуролек достигнува 50 вработени  

2016

Еуролек достигнува 50 вработени  

2016

Our Special Offers

START TO BE HEALTHY TODAY

Allergy Check

$ 255
10 treatments
Allergy Test
Consultation
Treatments
10 Procedures
Test Results

Eye Checkup

$ 108
3 treatments
Refraction
Retinal Examination
External Examination
9 Procedures
Full Closure

Dental Care

$ 320
6 treatments
Gum Care
Consultation
Treatments
6 Procedures
Oral Hygiene
Full Closure

Frequently Asked

Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque. Curabitur venenatis nisl nisi, vel varius turpis tempor vulputate. Aenean vulputate enim sit amet nunc consequat euismod.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque. Curabitur venenatis nisl nisi, vel varius turpis tempor vulputate. Aenean vulputate enim sit amet nunc consequat euismod.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque. Curabitur venenatis nisl nisi, vel varius turpis tempor vulputate. Aenean vulputate enim sit amet nunc consequat euismod.

ADDRESS

Street number 5, Town, Country

WORK HOURS

Mon. – Frie. 11AM – 19PM

E-MAIL

brandname@company.com

TELEPHONE

(+371) 512 566 921
[:de]

Еуролек

Веледрогерија

+389 2 2655-855

АДРЕСА:

ул. Качанички пат бр. 174, Визбегово 1010,                Скопје Македонија

DO YOU WANT TO MAKE AN APPOINTMENT

Aliquam erat volutpat. Nullam imperdiet sapien felis, non lobortis odio mattis in. Quisque dapibus aliquet dictum.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник – Петок од 7 до 18ч

ЗА НАС

PROFESSIONAL CARE

Еуролек Веледрогерија е приватна компанија основана во мај 1996 година со 5 вработени и на изнајмен простор. Денес, Еуролек е една од најреномираните и брзорастечки веледрогерии во државата која работи на сопствен објект од преку 1000 метри 2 на влезот на индсутриската зона Визбегово и вработува 55 лица.

Како веледрогерија, Еуролек прима и складира лекови, помошни лековити средства, медицински помагала, санитетски материјали, козметика и останати медициннски материјали од сите познати домашни и странски фармацевтски компании, и подоцна ги дистрибуира до над 500 аптеки, здравствени установи, болници и останати медицински центри во секое ќоше од државата.

Еуролек е исто така и национален застапник за повеќе странски фармацевтски компании како: Jadran galenski laboratorij Rijeka, Oktal Pharma Zagreb, MediPlants, Sanofi меѓу останатите.

Како показател за успешното менаџирање на компанијата, од 2003 па се до денес, Еуролек секоја година е присутен на листата на 200 најголеми и најуспешни фирми во Македонија. Низ нашeто повеќедецениско постоење создадовме и одржуваме имиџ на компанија за која задоволниот клиент е единственото и најважно мерило за успех и како верен партнер на нашите д потрошувачи со задоволство го промовираме нашето мото “Испорачуваме Доверба.”  

Jenna Berg

PROFESSIONAL DENTIST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus orci ex, pulvinar nec finibus ut, cursus eget libero. In dictum sem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus orci ex, pulvinar nec finibus ut, cursus eget libero. In dictum sem non sapien condimentum aliquet. Nulla facilisi. Mauris efficitur dolor dolor, id porta nulla interdum vitae.

53
Certified
Doctors
48
Medical
Services
12
Different
Affiliates
96
Offered
Programs

Нашата приказна

Компанијата е основана

1996

Компанијата е основана

1996

Еуролек се сели во поглем простор во Автокоманда, бројот на вработени расте до 10

1997

Еуролек се сели во поглем простор во Автокоманда, бројот на вработени расте до 10

1997

Поставен камен темелникот на нашиот современ објект во Визбегово

1999

Поставен камен темелникот на нашиот современ објект во Визбегово

1999

Пуштен во употреба објектот во Визбегово

2002

Пуштен во употреба објектот во Визбегово

2002

За прв пат се Еуролек појавува на листата на 200 Најголеми компании во државата

2003

За прв пат се Еуролек појавува на листата на 200 Најголеми компании во државата

2003

Еуролек надминува 20 милиони евра годишен промет

2013

Еуролек надминува 20 милиони евра годишен промет

2013

Роден е Бак, германски овчар, нашиот чувар и омилен постојан жител на објектот

2014

Роден е Бак, германски овчар, нашиот чувар и омилен постојан жител на објектот

2014

Еуролек достигнува 50 вработени  

2016

Еуролек достигнува 50 вработени  

2016

Our Special Offers

START TO BE HEALTHY TODAY

Allergy Check

$ 255
10 treatments
Allergy Test
Consultation
Treatments
10 Procedures
Test Results

Eye Checkup

$ 108
3 treatments
Refraction
Retinal Examination
External Examination
9 Procedures
Full Closure

Dental Care

$ 320
6 treatments
Gum Care
Consultation
Treatments
6 Procedures
Oral Hygiene
Full Closure

Frequently Asked

Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque. Curabitur venenatis nisl nisi, vel varius turpis tempor vulputate. Aenean vulputate enim sit amet nunc consequat euismod.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque. Curabitur venenatis nisl nisi, vel varius turpis tempor vulputate. Aenean vulputate enim sit amet nunc consequat euismod.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vestibulum lacinia turpis, ut facilisis sapien lacinia eget. Cras interdum ligula elit, maximus molestie ex placerat non. Donec nec venenatis tortor. In nibh magna, lobortis in urna vitae, tempus ultricies ante. Duis lectus felis, blandit eu massa sollicitudin, ornare convallis neque. Curabitur venenatis nisl nisi, vel varius turpis tempor vulputate. Aenean vulputate enim sit amet nunc consequat euismod.

ADDRESS

Street number 5, Town, Country

WORK HOURS

Mon. – Frie. 11AM – 19PM

E-MAIL

brandname@company.com

TELEPHONE

(+371) 512 566 921
[:]

has been added to the cart. View Cart